Herstel ná chemo

Samen werken aan herstel ná chemotherapie. De gezondheid en vitaliteit weer terug vinden, zodat van de mooie dingen van het leven weer genoten kan worden. Daar zet ik mij graag voor in!

Er is veel mogelijk om de energie en de vitaliteit te hervinden. Ná een periode van reguliere behandelingen, nadat de chemokuren en/of bestralingen hun werkingsperiode hebben voltooid en de arts toestemming geeft om zelf hierin een actieve rol te nemen, is het tijd om aandacht te besteden aan herstel. Het lichaam heeft veel te verduren gekregen, dit heeft bovendien invloed op het gehele functioneren. De resten van de chemo mogen het lichaam verlaten en weefsels mogen zich herstellen. 
Hierin is veel mogelijk in de natuurlijke gezondheidszorg. Specifieke kruiden, vitaminen en mineralen ondersteunen de organen welke hiermee belast zijn (vooral lever, nieren en het darmstelsel). Inmiddels is kennis beschikbaar over welke voedingsstoffen en natuurlijke middelen dit proces zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Ieder mens is anders, de behandeling wordt dan ook persoonlijk afgestemd.

Weer genieten!
Het vertrouwen terug krijgen in je eigen lichaam. Verder gaan nadat er veel is gebeurd en veranderd met jezelf en/of je relatie, je werk en omgeving. Alles verwerken en weer kunnen genieten van de leuke dingen van het leven mag aandacht krijgen. Stapje voor stapje. Een luisterend oor of zachte aanraking van het lichaam kunnen hierbij ondersteunen.

Ontspanning

Ontspanning is een voorwaarde voor herstel en bewustwording van wat aandacht nodig heeft. Liefdevolle aanraking is een eerste levensbehoefte. Ontspanning door het ontvangen van een aandachtige massage geeft ruimte voor groei naar bewust-zijn en gezondheid.
Waar behandeling met natuurlijke middelen, zoals vitaminen en kruiden, nog geen optie is, daar kan een zachte massage veel bieden voor de gezondheid en genieten van een aandachtige aanraking.

Neem vrijblijvend contact op via het onderstaande formulier, per email of telefonisch, voor een afspraak of meer informatie!

 
Naam *
Naam